VACATURE

Taxicentrale Waaksma is een modern taxibedrijf dat gespecialiseerd is in alle vormen van personenvervoer. Ons voornaamste vervoersgebied strekt zich uit over heel Friesland. Uiteraard brengen onze gediplomeerde chauffeurs onze klanten ook naar ieder ander adres in Nederland. Voor onze afdeling telefonie zoeken wij een

Parttime telefonist(e)
Per direct | Kootstertille | 6- 18 uur per week

Solliciteer direct via onderstaand formulier

 

Functieomschrijving;

Taxicentrale Waaksma BV zoekt een parttime telefonist(e) op MBO niveau. Ben jij een daadkrachtig persoon met een prettige telefoonstem, dan hebben wij een leuke baan voor jou! We zoeken voor ons kantoor in Kootstertille een stressbestendige telefonist(e) met goede contactuele eigenschappen.

Dit ga je doen;

Als telefonist(e) ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je draagt zorg voor het eerste contact met onze klanten. Je neemt ritboekingen aan en voert deze in in Cabman Centrale ( het door ons gebruikte planningsprogramma). Daarnaast verbind je klanten door naar de juiste collega. In ons team van telefonisten zorg je voor een maximale klanttevredenheid en klantbediening.

Je werkomgeving;

Onze hoofdvestiging staat in Kootstertille. Er werken op kantoor gemiddeld 15 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht team samenwerken. Het kantoor is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Jouw profiel;

Jij bent een enthousiast en energiek persoon met een opleiding op MBO niveau. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt de passie om klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan. Je werkt accuraat, bent stressbestendig en kan snel schakelen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent ook beschikbaar tijdens de avond- en weekenddiensten.

Ons aanbod;

 • een min/max-contract met minimaal 6 uren en maximaal 18 uren per week.
 • een contractduur van minimaal 7 maanden ( in eerste instantie)
 • werken in een gezellig team
 • salaris conform Cao Zorgvervoer en Taxi
 • mogelijkheid om lid te worden van onze Personeelsvereniging

Jouw reactie;

Ben je enthousiast?

Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV via onderstaand sollicitatieformulier uiterlijk op 8 januari 2023.

Zien wij ook een match, dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Heb je vragen of wil je ons gewoon even spreken over de vacature?

Neem dan contact op met Theadora Hoekstra (0517-331333) of via mail T.hoekstra-devries@waaksma.nl.


  Geslacht*

  Voorletters en naam

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Geboortedatum

  Telefoon

  Mobiel

  Email*

  Beschikbaarheid

  AvondenWeekendenDoordeweeks overdagPer direct beschikbaar

  Motivatie

  Upload CV (Word of PDF)

  WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ: