AUTO HUREN?

Met vakantie, een uitje, een zakelijke auto? Wanneer u een auto nodig hebt bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende merken en types personenauto’s.


Vraag een offerte aan

Prijzen

De kosten voor het huren van een 9-persoonsbus bedragen € 90,-- per dag, incl. een volle tank.

De eerste 100 gereden kilometers worden niet berekend. Extra kilometers worden tegen een bedrag van € 0,32 per gereden kilometer in rekening gebracht. Wanneer u de bus weer terug brengt hoeft de bus niet weer worden afgetankt.

Wij hanteren geen borg maar wel een eigen risico van € 750,-- in geval van schade. Eventuele boetes worden op huurder verhaald. Bij het ophalen van de bus vragen we een kopie van het rijbewijs van de chauffeur. We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien er nog vragen zijn of u wilt de bus reserveren, dan horen wij dat graag van u.


Legitimatie

Voor vertrek dient u zich te kunnen legitimeren middels een geldig rijbewijs of paspoort.


Verzekering

Onze huurauto’s zijn all-risk verzekerd. Bovendien betaalt u voor de inzittendenverzekering helemaal niets extra.

Er geldt een eigen risico per niet-verhaalbaar schadegeval vanaf € 190,- per gebeurtenis. Indien u korter dan 1 jaar uw rijbewijs heeft of als u nog niet de leeftijd van 21 jaar hebt bereikt, dan heeft u een verhoogd eigen risico van € 300,- per niet-verhaalbaar schadegeval.


Buitenland

Wanneer u met de auto naar het buitenland gaat, dan dient u dit vooraf bij ons te melden.

U ontvangt dan, naast het originele kentekenbewijs, ook de groene kaart ingeval van calamiteiten in het buitenland. Daarnaast bent u verplicht een goede reisverzekering inclusief voertuigdekking, inzittendenverzekering en vervangend vervoer af te sluiten, dit kan namelijk alleen persoonlijk.

De verzekerde dient namelijk bij pechgevallen in het buitenland zelf bij het voertuig aanwezig te zijn om in aanmerking te komen voor repatriëring van het voertuig en vervangend vervoer voor de inzittenden. Op deze manier kan niets uw vakantie nog bederven.

NAW Gegevens

Gegevens huurperiode

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ: